Σχετικά με την εταιρεία AllFresh A.E.

Η Εταιρεία

Η All Fresh S.A. είναι μία κυρίαρχη εταιρεία που ειδικεύεται στο εμπόριο φρούτων και λαχανικών.

Οι βασικές εμπορικές δραστηριότητές μας σχετίζονται με την εισαγωγή, την εξαγωγή και το εγχώριο εμπόριο των πιο εκλεκτών, φρέσκων και κατεψυγμένων φρούτων και λαχανικών.

Όραμα

Η All Fresh έχει ως στόχο τη διατήρηση της ηγετικής της θέσης στην αγορά μέσω της συνεχούς βελτίωσης των δραστηριοτήτων της, την ποιότητα των προϊόντων και τη σωστή εκπαίδευση του ανθρώπινου δυναμικού της All Fresh.

Στην All Fresh ενδιαφερόμαστε για το μέλλον μας αλλά και για το μέλλον των επόμενων γενεών. Προσπαθούμε, όπου είναι δυνατό, να παρέχουμε απευθείας από την πηγή βιώσιμα και βιολογικά προϊόντα από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο.

Η Ιστορία

Στα τέλη του 1959, ο Αθηναγόρας Γαλανομάτης, ίδρυσε την εταιρεία “Αθηναγόρας” και τροφοδοτούσε με φρέσκα φρούτα και λαχανικά την Ελληνικά αγορά.

Ήταν από τους πρώτους ωριμαντές μπανάνας στην Ελλάδα.

Στα τέλη της δεκαετίας του ’80, οι Νίκος και Γιάννης Γαλανομάτης ανέλαβαν την διαχείρηση της “Αθηναγόρας ΕΠΕ” με την μετέπειτα βοήθεια του Αλέξανδρου Γαλανομάτη. Μέχρι σήμερα βρίσκονται στην κεντρική λαχαναγορά και εργάζονται με την ίδια συνέπεια και μεράκι απέναντι στους παραγωγούς και τους πελάτες.

Η όρεξη για δημιουργία και το μεράκι που έχουμε μας οδήγησε στην δημιουργία της All Fresh S.A.

All Fresh

Στην ALL FRESH μία από τις πολλές ειδικότητες μας περιλαμβάνει την ωρίμανση μπανάνας. Η δραστηριότητα αυτή πραγματοποιείται στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας σύμφωνα με τις ακόλουθες προδιαγραφές: ISO 9001, ISO 14001, ISO 22000, HACCP, BRC ΚΑΙ IFS.

Οι αυστηρές προδιαγραφές πιστοποίησης μας περιλαμβάνουν επίσης την πιστοποίηση τύπου “Α” για την συσκευασία και την ανασυσκευασία των φρούτων και των λαχανικών. Είμαστε από τις ελάχιστες εταιρείες με πιστοποιητικό τύπου “Α”.

Οι Πιστοποιήσεις μας

BRC

brc

IFS

ifs

Πιστοποιητικό Τύπου Α

Empty section. Edit page to add content here.